Szerzői jogok/Copyright:

  • a honlapon megjelenített céges embléma/logo a Westwood D. Intercontinental Kft. kizárólagos tulajdona. További felhasználása, rá történő hivatkozás kizárólag a társaság írásos engedélyével lehetséges.
  • a honlapon megjelenített Jimpa gyártói embléma/logo a gyártó partner hozzájárulásával került felhasználásra. További felhasználása, rá történő hivatkozás kizárólag a Westwood D. Intercontinental Kft. írásos engedélyével lehetséges.
  • a honlapon szereplő szöveges tartalmakat a Westwood D. Intercontinental Kft. munkatársai állították össze. Igy azok a Westwood D. Intercontinental Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Az esetleges hibákért, illetve az azokból származó következményekért további felelősséget nem vállalunk.
  • a honlapon szereplő képanyag, vagy a „pixabay.com” nyilvános, szabadon hozzáférhető és felhasználható adatbázisából származnak, vagy a Westwood D. Intercontinental Kft. kizárólagos tulajdonát képező fotók. A képanyag további felhasználása, rá történő hivatkozás kizárólag a társaság írásos engedélyével lehetséges.